Orlando

.

  Algemene Informatie

UITRUSTING VILLA:

Wij verhuren villa's in vele mooie villawijken. Veelal bieden deze villawijken nog de volgende extra’s:

op Southern Dunes en Highlands Reserve ook:

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wanneer door ons niet anders is vermeld, is de huurprijs inclusief:

Bij aankomst zal eerst de sleutel van de gehuurde accomodatie opgehaald moeten worden bij onze partner, het boekingskantoor in Orlando/Kissimmee. Het adres van dit Welcome Center ontvangt u vooraf bij uw reisbescheiden. Het Welcome Center is dagelijks geopend van 08:00 uur tot 24.00 uur. Hier zal u de sleutel en de routebeschrijving van uw villa ontvangen. De villa is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur beschikbaar. Wanneer u buiten kantoortijd arriveert worden de sleutel en routebeschrijving naar de villa klaargelegd in de sleutelkluis bij de ingang van het Welcome Center. Tenzij anders is overeengekomen, dient u op de dag van vertrek de woning in de ochtend om 10.00 uur te verlaten en de sleutel weer af te geven bij het Welcome Center.

PROPERTY PROTECTION FEE

Bij aankomst zal onze partner ter plaatse vragen om een property protection fee (schade verzekering). Veelal is dit een fee van US$ 35 per week. Hierdoor bent u gevrijwaard voor eventuele schades aan de villa en inrichting tot een bedrag van US$ 1000,-. Exacte details geldig voor de voor u geboekte accomodatie treft u aan op het voucher dat u krijgt toegestuurd voor vertrek.

Iedereen die naar de USA vertrekt moet zich online aanmelden om toegang tot de Verenigde Staten te krijgen. Dit dient minimaal 3 dagen voor uw vertrek plaats te vinden! Vergeet dit niet te doen via internet. Voor de aanvraag wordt US$14 per aanvraag berekend. Deze dient u per creditcard te voldoen. De aanmelding blijft max. twee jaar geldig (zolang uw paspoort dan ook nog niet verlopen is).
Kijk op https://esta.cbp.dhs.gov

ESTA aanvragen maar geen creditcard? Bij E-VISUMS kunt u gemakkelijk en vertrouwd uw ESTA aanvraag betalen met iDeal of per overboeking. Een ESTA aanvraag is in vijf minuten geregeld. Voor 20.00 uur besteld = vandaag geleverd. Vraag uw ESTA snel en veilig aan via E-VISUMS, klik hier: ESTA AANVRAGEN

Uw paspoort dient minimaal geldig te zijn t/m de laatste dag dat u in de Verenigde Staten wilt verblijven.
Kinderen (zelfs baby's) dienen over een eigen paspoort te beschikken!

Na ontvangst van de boekingsnota dient een bedrag gelijk aan 10% van de reissom te worden voldaan
Let op: Om prijs verhogingen van de vliegtickets met de inbegrepen belastingen te voorkomen is het raadzaam en vaak ook noodzakelijk om de vliegtickets zo spoedig mogelijk na boeking te laten uitgeven (betaling aan de airline). Na uitgifte kan er geen prijsverhoging meer worden doorberekend door de airline. Daarom dient het bedrag van de vliegtickets inclusief de luchthavenbelasting voor 100% te worden voldaan na boeking.
Indien een volledige betaling van de tickets op korte termijn niet haalbaar is, dan kunnen wij in bepaalde gevallen een andere oplossing bieden. Vraag ons hier gerust naar. Wanneer er sprake is van alleen villahuur, een hotel of autohuur, of een combinatie daarvan, dan bedraagt de aanbetaling 30% van de reissom.

Het restant van de nota dient uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek te zijn voldaan.

Ongeveer een maand voor vertrek ontvangt u uw reisbescheiden. Wanneer u een gehele reis heeft geboekt met vlucht, villa, auto en/of attractietickets ontvangt u de reisbescheiden per post. Wanneer het om alleen een villa of auto gaat ontvangt u de vouchers vaak per email.

Voor alle vluchten reist u vanuit Schiphol met een elektronisch ticket, het zogeheten E-ticket. Dit is de elektronische versie van het papieren ticket, dit ticket raakt niemand meer gemakkelijk kwijt. Aangezien wij al uw geboortedatum invullen bij uw vlucht gegevens, kunt u op Schiphol gemakkelijk inchecken met uw paspoort bij de balie of al online 24 uur voor vertrek. Met het 'airline reference number' wat is terug te vinden op het E-ticket kunt u op de website van de betreffende airline bij uw vlucht gegevens met uw naam. Vaak staat dit op de airline website onder 'My Booking' of 'My Trip'.

a. tot 42 dagen voor vertrek 10% van de reissom exclusief de vliegtickets en de luchthavenbelastingen. Voor uitgegeven vliegtickets zijn andere annuleringsvoorwaarden van toepassing afhankelijk van de airline en geboekte klasse.

(bij alleen villahuur: 30% van de reissom)

b. van 42 dagen tot 30 dagen voor vertrek 30% van de reissom. (bij alleen villahuur: 50% van de reissom)

c. van 30 dagen tot en met de dag van vertrek 100% van de reissom.

d. een annulering wordt alleen in behandeling genomen op werkdagen tijdens kantooruren, buiten de kantooruren worden annuleringen geacht te zijn verricht op de eerstkomende werkdag.

e. bij vliegtickets kunnen afwijkende annuleringsvoorwaarden gelden.

f. voor villa’s aan de westkust van Florida gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)      lid SGR

American Estates is aangesloten bij SGR, aansluitnummer  2293. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen onze reizen onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Als de overeenkomst ook het vervoer omvat, en de plaats van bestemming al is bereikt, wordt er zorggedragen voor de terugreis.