ALGEMENE INFORMATIE


UITRUSTING VILLA:
 • Alle woningen die wij verhuren zijn eigendom van privé-eigenaren en kunnen daardoor qua inrichting en indeling onderling verschillen.
  De woningen zijn volledig gemeubileerd, voorzien van de nodige luxe en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
 • De volledig ingerichte keuken is voorzien van een oven, magnetron, vaatwasmachine, ruime koel- en vrieskast, koffiezetapparaat, broodrooster en alle keuken benodigdheden.

 • De villa's beschikken over minimaal twee badkamers.

 • Al het linnengoed, dekens, kussens, handdoeken zijn in ruime mate aanwezig.

 • Huishoudelijke apparaten zoals een stofzuiger, wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank zijn aanwezig.

 • Alle villa's hebben kabeltelevisie.

 • Een internet verbinding is niet standaard aanwezig in elke villa. Wel is het mogelijk dit als preferentie aan te geven bij de boeking, een garantie op aanwezigheid kan echter niet worden gegeven zonder bijboeking van WiFi. Wanneer u graag garantie wilt op een WiFi verbinding kan dit voor de meeste villa's worden bijgeboekt tegen een vergoeding van 75 euro per periode.

 • Alle woningen zijn voorzien van airconditioning en verwarming.

 • Electriciteit is in de U.S.A. altijd 110 volt. Bedenk dus dat Europese stekkers een verloopstekker nodig hebben.

 • Het privé zwembad bij de villa is voorzien van een zogenaamde screenroom, een overkapping van gaas. Insecten worden hierdoor geweerd en te fel zonlicht getemperd.

 • FACILITEITEN

  Wij verhuren villa's in vele mooie villawijken. Veelal bieden deze villawijken nog de volgende extra’s:

  • Centraal zwembad, ofwel community pool
  • Speelparkje voor kinderen
  • Tennisbanen
  • Basketbal veld
  • Barbecue area

  op Southern Dunes en Highlands Reserve ook:

  • 18 Hole Championship Golf Course & Country Club

  HUISDIEREN

  Huisdieren zijn niet toegestaan.

  VILLA PRIJZEN

  Wanneer door ons niet anders is vermeld, is de huurprijs inclusief:

  • Florida sales & tourist tax (12%)
  • gas, elektriciteit en water
  • schoonmaakkosten aan het eind van de huurperiode

  AANKOMST en VERTREK

  Bij aankomst zal eerst de sleutel van de gehuurde accomodatie opgehaald moeten worden bij onze partner, het boekingskantoor in Orlando/Kissimmee. Het adres van dit Welcome Center ontvangt u vooraf bij uw reisbescheiden. Het Welcome Center is dagelijks geopend van 08:00 uur tot 24.00 uur. Hier zal u de sleutel en de routebeschrijving van uw villa ontvangen. De villa is op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur beschikbaar. Wanneer u buiten kantoortijd arriveert worden de sleutel en routebeschrijving naar de villa klaargelegd in de sleutelkluis bij de ingang van het Welcome Center. Tenzij anders is overeengekomen, dient u op de dag van vertrek de woning in de ochtend om 10.00 uur te verlaten en de sleutel weer af te geven bij het Welcome Center.

  PROPERTY PROTECTION FEE

  Bij aankomst zal onze partner ter plaatse vragen om een property protection fee (schade verzekering). Veelal is dit een fee van US$ 35 per week. Hierdoor bent u gevrijwaard voor eventuele schades aan de villa en inrichting tot een bedrag van US$ 1000,-. Exacte details geldig voor de voor u geboekte accomodatie treft u aan op het voucher dat u krijgt toegestuurd voor vertrek.

  ESTA

  Iedereen die naar de USA vertrekt moet zich online aanmelden om toegang tot de Verenigde Staten te krijgen. Dit dient minimaal 3 dagen voor uw vertrek plaats te vinden! Vergeet dit niet te doen via internet. Voor de aanvraag wordt US$14 per aanvraag berekend. Deze dient u per creditcard te voldoen. De aanmelding blijft max. twee jaar geldig (zolang uw paspoort dan ook nog niet verlopen is).
  Kijk op https://esta.cbp.dhs.gov

  PASPOORT

  Uw paspoort dient minimaal geldig te zijn t/m de laatste dag dat u in de Verenigde Staten wilt verblijven.
  Kinderen (zelfs baby's) dienen over een eigen paspoort te beschikken!

  BETALING

  Na ontvangst van de boekingsnota dient een bedrag gelijk aan 10% van de reissom te worden voldaan
  Let op: Om prijs verhogingen van de vliegtickets met de inbegrepen belastingen te voorkomen is het raadzaam en vaak ook noodzakelijk om de vliegtickets zo spoedig mogelijk na boeking te laten uitgeven (betaling aan de airline). Na uitgifte kan er geen prijsverhoging meer worden doorberekend door de airline. Daarom dient het bedrag van de vliegtickets inclusief de luchthavenbelasting voor 100% te worden voldaan na boeking.
  Indien een volledige betaling van de tickets op korte termijn niet haalbaar is, dan kunnen wij in bepaalde gevallen een andere oplossing bieden. Vraag ons hier gerust naar. Wanneer er sprake is van alleen villahuur, een hotel of autohuur, of een combinatie daarvan, dan bedraagt de aanbetaling 30% van de reissom.

  Het restant van de nota dient uiterlijk zes weken voor de dag van vertrek te zijn voldaan.

  REISBESCHEIDEN

  Ongeveer een maand voor vertrek ontvangt u uw reisbescheiden. Wanneer u een gehele reis heeft geboekt met vlucht, villa, auto en/of attractietickets ontvangt u de reisbescheiden per post. Wanneer het om alleen een villa of auto gaat ontvangt u de vouchers vaak per email.

  E-TICKET

  Voor alle vluchten reist u vanuit Schiphol met een elektronisch ticket, het zogeheten E-ticket. Dit is de elektronische versie van het papieren ticket, dit ticket raakt niemand meer gemakkelijk kwijt. Aangezien wij al uw geboortedatum invullen bij uw vlucht gegevens, kunt u op Schiphol gemakkelijk inchecken met uw paspoort bij de balie of al online 24 uur voor vertrek. Met het 'airline reference number' wat is terug te vinden op het E-ticket kunt u op de website van de betreffende airline bij uw vlucht gegevens met uw naam. Vaak staat dit op de airline website onder 'My Booking' of My Trip'.

  ANNULERINGEN

  a. tot 42 dagen voor vertrek 10% van de reissom exclusief de vliegtickets en de luchthavenbelastingen. Voor uitgegeven vliegtickets zijn andere annuleringsvoorwaarden van toepassing afhankelijk van de airline en geboekte klasse.

  (bij alleen villahuur: 30% van de reissom)

  b. van 42 dagen tot 30 dagen voor vertrek 30% van de reissom. (bij alleen villahuur: 50% van de reissom)

  c. van 30 dagen tot en met de dag van vertrek 100% van de reissom.

  d. een annulering wordt alleen in behandeling genomen op werkdagen tijdens kantooruren, buiten de kantooruren worden annuleringen geacht te zijn verricht op de eerstkomende werkdag.

  e. bij vliegtickets kunnen afwijkende annuleringsvoorwaarden gelden.

  f. voor villa’s aan de westkust van Florida gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden.

  Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)      lid SGR

  American Estates is aangesloten bij SGR, aansluitnummer  2293. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen onze reizen onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Als de overeenkomst ook het vervoer omvat, en de plaats van bestemming al is bereikt, wordt er zorggedragen voor de terugreis.